Policy

Innehållet på makeupoholic bygger på ett sedan länge stort intresse för makeup, hud-, hårvård och nagellack. Det som skrivs här i bloggen är mina personliga åsikter. De allra flesta produkter jag skriver om har jag själv köpt, men ibland händer det att jag får saker för att testa. Om ett inlägg handlar om en produkt jag fått som pressprov framgår det av texten så att du som läser ska veta att jag fått produkten gratis.

Det går inte att köpa inlägg på makeupoholic. Jag tar emot produktprover men kan inte garantera att jag skriver om varje produkt jag får. Jag väljer vilka produkter jag recenserar på bloggen och är mån om att skriva min ärliga och personliga åsikt. Kontakta mig om du vill skicka pressmaterial och/eller produktprover.

Texter och bilder som publicerats på makeupoholic ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du använda en text eller bild du hittat på makeupoholic, kontakta mig först för godkännande.

Om du vill komma i kontakt med mig för att skicka pressprover, låna text eller bilder från bloggen, eller har andra frågor – maila till makeupoholic [at] gmail.com

2 reaktioner på ”Policy

  1. Vad glad jag är att du börjat blogga igen!!! Din skönhetsblogg var den första jag träffade på och fick mig att svepas med i beauty-träsket :-D! Jag har gått från kajal-mascara tjej till någon som trots att jag kliver upp mongo-tidigt ändå finner glädje i att experimentera. Det visade sig efter ett halvår att jag jobbade på samma ställe som P´ssion (hon började använda mer nagellack med attityd när hon blev varm i kläderna och jag började uppmärksamma hennes NOTD) och det har gett mig så mycket glädje.

    Välkommen tillbaka! (tog ett tag innan jag upptäckte din comeback :-D)

    /Helena

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s