Om makeupoholic

Välkommen till makeupoholic – en av Sveriges äldsta skönhetsbloggar! Bloggen startades i början av 2008 och blev i augusti samma år framröstad till bästa skönhetsblogg i VeckoRevyn BlogAwards. Hos makeupoholic berörs allt ifrån nagellack och sminktips till hudvård, parfymer och hårvård.

Om du har några frågor går det bra att kontakta mig via e-post: makeupoholic [at] gmail.com.

9 reaktioner på ”Om makeupoholic

 1. Vilken underbar och kul blogg du har !!
  Så många bra tips och testningar så man ser hur färgerna ser ut på en människa och inte bara i burk/ask eller vad det nu gäller.
  Kommer läsa här flera gånger, hittade dig genom Tradera.
  Stor Guldstjärna för denna blogg !!
  Hälsningar från Lena.

 2. HEJ IGEN !!
  Du verkar vara jätte duktig på allt vad smink heter, speciellt ögonskugga. Du lägger mycket snygga ögon make up tycker jag. Jo, har du testat Isadora quarteten nr: 65, Khaki bronze eller trion nr: 83 Havanna browns ?? Skulle vilja ha ett råd att proffsiga dig. Jag är nordisk blek, blå ögon med lite lite grönt i, mörkblond i håret (ibland koppar färgad) Vilken av dom två skuggorna skulle klä mig bäst ?? Ja, om du testat dom eller sett dom förstås. Vill du inte svara här så kan du maila mig, du har min mail härigenom.
  Som sagt, du verkar verkligen proffsig på det här med smink. Glad jag hittade till din blogg, den är så bra !!
  Sköt om dig och Varma Hälsningar från Lena.

  • Hej igen själv 🙂

   Tack, vad kul att du gillar mina ögonmakeuper! Det är verkligen kul att laborera med skuggor i olika färger och testa olika appliceringar – det är nog det bästa sättet att lära sig.

   Just de två paletterna du frågar om har jag faktiskt inte testat, men jag vet hur de ser ut. Det är ju två paletter som innehåller skuggor i varma naturliga färger och jag tror att båda skulle passa dig bra. De jag testat av triopaletterna, som Havana Browns tillhör, har varit mer skimriga i formulan så det är väl möjligtvis det jag skulle rekommendera dig att fundera över; om du vill ha mycket skimmer i skuggan eller lite mindre.

   I övrigt kan jag bara rekommendera dig att testa olika skuggor och kombinationer. Till ögon med grönt i sig brukar det till exempel vara väldigt fint med grå eller lila skuggor!

   Lycka till i ögonskuggsdjungeln 🙂

 3. HALLOJ !!
  Tack så hjärtligt för ditt tips. Jag kan tycka det är svårt det här med färger och det sägs att jag ska ha varma toner då och då har man väl fastnat lite i den färgskalan. Har väl helt enkelt varit för feg för att testa kalla nyanser men ska kanske försöka bli lite modigare och testa just lila och grått som du rekomenderade. Ja, tack så mycket för ditt svar och ännu en gång, din blogg är super bäst !! Här kommer jag läsa många gånger.
  Ha det så bra och varma hälsningar från Lena.

  • Hej! Jag vet tyvärr inte – har inte själv sett det i butik på ett tag och googlar man hittar jag det inte i nån webshop heller tyvärr. Och på deras webb hittar jag ingen information om återförsäljare.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s