Julen 2014 hos The Body Shop

Foto 2014-10-14 19 12 29För ett par veckor sedan var jag på bloggvisning på The Body Shop i flaggskeppsbutiken på Drottninggatan i Stockholm, där de redan dukat upp hela sortimentet med nyheter inför julen. Det var just julens nyheter som vi också fick en mer ingående presentation av. I år dyker det upp många nya trevligheter såväl makeup som kroppsvård.The Body Shop Glazed Apple Bath JellySom vanligt kommer det tre kroppsserier till jul – en klassisk vanilj, en tranbär och en nyhet för i år – Glazed Apple. En frisk sötsyrlig äppledoft som verkligen känns ny och spännande och jag börjar genast undra varför de inte haft något med äppledoft på länge? Det är ett stort urval av kroppsprodukter som kommer finns i de tre doftsättningarna och speciellt en nyhet fångade mitt intresse – den härliga Bath Jellyn i stor burk. Den ser ut som klassisk jello och konsistensen är sådär spännande så man inte riktigt kan sluta röra i den! Om man rör långsamt är den krämig och följsam men rör man snabbt med spateln i burken blir den hård och spricker liksom.

Hemma har barnen hunnit provbada Glazed Apple Bath Jelly flera gånger redan och är mycket förtjusta i skummet.

Foto 2014-10-14 19 11 06

The Body Shop Glazed AppleExtra fascinerande blir den i doften Vanilla Brulee eftersom det känns precis som att stå och röra i en burk creme brulee. Man vill liksom smaka…

The Body Shop Vanilla Brulee Bath Jelly

The Body Shop Lip StainAnnat som fångade mitt intresse lite extra är sötnosen Lip and Cheek Doll. Det är ett stain som funkar både för kinder och läppar. Färgen är en stark men ganska ljus varm röd och den går att bygga på i lager för att få mer intensiv. Sitter som berget gör det också.

Förpackningen är en liten prydnad i sig, eller hur?

The Body Shop Lip and Cheek Doll

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s