Vision Haircare Spray Wax

Vision Haircare Spray WaxNumera är jag ju korthårig och då ställer frisyren helt andra krav på styling jämfört när jag hade långt hår. Någon form av vax är oumbärligt för att få till rätt stuk på mitt korta hår, men eftersom jag har det typiskt tunna och fjuttiga skandinaviska håret blir det lätt platt och ”dött” om man t ex får för mycket, eller om vaxet är lite för kladdigt eller blött i konsistensen.

Vision Haircare Spray Wax är ett sjysst alternativ till vax i burk – istället för att applicera det med fingertopparna (och riskera klumpar i håret) så sprayar man på ca 10 cm avstånd, och fixar sedan till stuket efteråt med fingrarna.

Vanliga vax finns ju i många olika varianter, allt ifrån hårda, torra och matta till mer kladdiga varianter som ofta ger en mer glansig, wet look-finish. Slutfinishen av det här vaxet är matt, vilket jag föredrar. Spraymunstycket gör att vaxet blir väldigt finfördelat och på så sätt ger det bra stadga men utan att tynga ner. Risken att få för mycket av produkten i håret känns också väldigt liten, snarare får man bygga på i omgångar tills det känns lagom.

Nu när jag har kort hår och mer produkter i tvättar jag håret oftare än tidigare, och jag tycker inte det är några problem att får ur vaxet vid tvätt.

Det här har blivit min nya favorit som jag numera sträcker mig efter istället för mitt vanliga vax i burk.

Pris: 200 ml, 149 SEK

Vision Haircare Spray Wax Säljs bl a hos Bellebox där det i skrivande stund är nedsatt till 116 SEK.

Jag har fått produkten som pressprov.

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s