Nailpolish by HM Amazon

HM:s lack ska inte underskattas. Amazon. Ett lager. Full täckning i ärtgrönt. En speciell färg, men om man har en faiblesse för grönt som jag är den en hit!

NOTD Nailpolish by HM Amazon

Har noterat att HM verkar lansera nya lackflaskor. Ganska mycket mindre, och lite billigare än 9ml-flaskorna, och dessutom verkar vissa butiker rea ut de gamla, större, flaskorna, så det är ett bra tillfälle att passa på!

Annonser

2 reaktioner på ”Nailpolish by HM Amazon

  1. Hej! Jag har en fråga , jag misstänker att jag har perioal dematit runt hakan:( har fått tid hos hudläkare i slutet av augusti, ser att du skrivit en del om den hudsjukdomen, jag får som finnar:( ser att du skrivit om pd. Jag har en fundering, kan jag använda rosazol, tills jag ska till husläkaren. Och vad kan jag täcka över dem med när jag ska på jobbet, står ej ut och se det, snyft… Vågar jag använda nån consealer eller täckstift på dem. Kör nollbehandling annars…/ ha en bra dag

    • Hej! Jag har använt en av de receptfria krämerna på Apoteket, den från Dermalex Repair, när min PD blossade upp under sommaren och tycker den dämparsymptomen riktigt bra! Rosazol har jag inte provat själv så jag vet inte hur den funkar tyvärr. Hoppas du blir bättre snabbt!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s