Amika hårvård

Amika är en av världens största tillverkare av värmeverktyg för hårstyling och har nu nyligen också lanserat en serie hårvårdsprodukter. Alla produkter i serien innehåller havtorn och arganolja – ingredienser som vårdar och ger håret näring. Produkterna är fria från parabener och varken ingredienser eller färdig produkt har testats på djur.

Fina förpackningar kan göra mig helt salig och precis så var det när jag fick se de här flaskorna för första gången – de har verkligen lyckats med förpackningsdesignen. Man blir glad bara av att se dem, eller hur!?

Amika Balancing Shampoo and Hydrating Conditioner

Jag har fått två produkter från den nya serien: Balancing Shampoo och Hydrate Conditioner.

Både shampoot och balsamet innehåller essentiella fettsyror, proteiner, antioxidanter och andra näringsämnen, och ska göra håret mjukt och lätthanterligt samt ger volym.

Jag gillar både shampoot och balsamet – håret känns friskt och välmående efter tvätt och tyngs inte ner. Dessutom håller det sig rent och fräscht länge. Doften är lite åt det tyngre slaget, kryddig och lite vaniljig. Å så designen på flaskorna – vem blir inte glad av att mötas av dessa i duschen?

Pris: 400 ml, 199 SEK

Annonser

En reaktion på ”Amika hårvård

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s