Diorskin Nude Tan Sun Powder Amber

Bronzers, bronzers och åter bronzers… Trots att jag hade så det räckte redan innan så kunde jag ändå inte motstå Diors snyggt präglade bronzer Diorskin Nude Tan Sun Powder. Jag sneglade på de varianterna med flera olika nyanser i samma dosa (som blandas innan applicering) men tyckte det var svårt att hitta rätt nyans, utan valet föll istället på en av de enfärgade, 002 Amber:

Diorskin Nude Tan Sun Powder Amber 002

Amber är en av de ljusare nyanserna som passar oss blekfisar bra. Undertonen är röd snarare än gul och den har ett lätt skimmer men jag ska i ärlighetens namn säga att den blir i princip matt efter applicering (vilket oftast är något bra). Amber kan tack vare de röda pigmenten se lite orange ut om man tar för mycket så det gäller att ta bara lite av produkten och applicera med lätt hand, då blir resultatet bra – en varm lätt solkysst lyster till huden.

Diors solpuder kommer i en tung metalldosa med magnetlås och det medföljer också en liten kabukiborste som faktiskt är riktigt bra! Ofta är de medföljande applikatorerna inte mycket att ha men den här kabukiborsten är liten och kompakt och ger en sammetsfinish.

Diorskin Nude Tan Sun Powder Amber 002 dosa

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s