Solkysst hy med nyheter från Lumene

Lumene  bronzer shimmer spring 2012Våren är här och nu kommer alla lyster- och bronzingprodukter fram! Lumene lanserar ett gäng nya produkter för att skapa den perfekta solkyssta looken, flera av dessa skulle jag gladeligen sätta tänderna i. Gemensamt för alla produkter är att de innehåller fröextrakt från nordiskt hjortron som i sin tur innehåller näringsämnen, antioxidanter samt  ämnen som ger lyster och gör huden klarare.

Arctic Sun Bronzer är ett solpuder som passar alla hudtyper. Det kommer i en matt nyans och en duo med en skimrande och en matt i kombination:

Lumene Arctic Sun Bronzer

Lumene Arctic Sun Bronzer, 10 g / 129 SEK

Lumene Arctic Sun Duo

Lumene Arctic Sun Duo, 10 g / 129 SEK

Touch of Radiance Crystal Bronzer och Highlighter är två produkter som har samma hybridformula som de härliga ”marshmallowsskuggorna” som kom i höstas; det är en blandning mellan puder, kräm och flytande formula och med tanke på hur mycket jag gillar dessa ögonskuggor är det väldigt roligt att man jobbar vidare med formulan även i andra produkter:

Lumene Touch of Radiance Crystal Highlighter

Lumene Touch of Radiance Crystal Highlighter, 10 g / 169 SEK

Lumene Touch of Radiance Crystal Bronzer

Lumene Touch of Radiance Crystal Bronzer, 10 g / 169 SEK

Sun Radiance Skin Tone Perfector är en produkt som finns sedan tidigare men kommer nu i en ny, uppdaterad formula. Produkten kan användas ensam eller blandas i foundation eller dagkräm för att ge lyster eller mörkare ton. Den kommer i två färgställningar, Honey Glow som ger pärlemorlyster och Sunny Fresh som ger en lite mörkare ton, utan skimmer:

Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector 10 Honey Glow

Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector 10 Honey Glow, 30 ml / 99 SEK

Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector 20 Sunny Fresh

Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector 20 Sunny Fresh, 30 ml / 99 SEK

Till sist kommer även två nya BUS-produkter med nordiskt hjortron, en mousse för kroppen och en kräm för ansiktet. Ansiktskrämen har fuktgivande egenskaper och ger en naturlig solkysst ton inom ca 12 timmar efter applicering. Mousseformulan som kroppsprodukten har ska göra produkten lättare att applicera på kroppen och även den ger en solbränd ton inom ca 12 timmar.

Lumene Natural Bronze Self Tan Face Cream

Lumene Natural Bronze Self Tan Face Cream, 50 ml / 99 SEK

Lumene Natural Bronze Self Tan Mousse

Lumene Natural Bronze Self Tan Mousse, 150 ml / 135 SEK

Använder du bronzingprodukter och BUS när sommaren närmar sig? Är det någon av produkterna ovan som du är sugen på att testa?

Eftersom jag gillar den fluffiga formulan som Lumene har på sina ögonskuggor blir jag lite smått lyrisk när jag hör om Crystal Highlighter och Crystal Bronzer – dessa två måste jag absolut spana in! Sedan brukar jag köpa en kropps-BUS på våren och vill gärna ha en som ger en diskret ton och är lätt att applicera med ett jämnt resultat, så det kan hända att BUS-moussen blir mitt val den här säsongen. TIll sist tycker jag att en matt bronzer alltid är användbar men har ännu inte hittat den perfekta nyansen för mig, så jag är nyfiken på hur den matta puderbronzern ser ut.

Produkterna kommer att finnas i butik från mitten av mars.

Annonser

En reaktion på ”Solkysst hy med nyheter från Lumene

  1. Jag är sugen på precis samma produkter som du 🙂 Vi får shoppa loss och jämföra intryck senare 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s