Ny ansiktsvård från Cliniderm

Cliniderm utökar sitt sortiment med ansiktsvård med två nya serier; Age Correct och Age Prevent. Eftersom Cliniderms rengöring tillhör några av mina absoluta favoriter är jag klart nyfiken på de nya serierna, eller rättare sagt framför allt på Age Prevent, för Age Correct rekommenderas till 40+ och kommer att passeras vidare till en annan testperson.

Jag har fått produkterna i båda serierna hemskickade för prov och vi tar en titt på vad det är för nyheter:

Cliniderm Age Correct

Från vänster: Age Correct Night Cream, Age Correct Day & Night Eye Care, Age Correct Day Cream och Age Correct Serum

I Age Correct-serien, som är speciellt framtagen för nordiska kvinnor över 40 år, ingår en dag- och nattkräm, ett serum samt en tudelad ögonkräm – ena pumpen är för morgonen och andra för kvällen. Serien innehåller en speciell peptid som kallas Tetrapeptide-21 och som ska stimulera hudens naturliga produktion av kollagen, hyaluronsyra och fibronyektin – ämnen som minskar i huden när man åldras.

Enligt pressmaterialet har den här peptiden en bevisad föryngrande effekt genom att den ökar hudens spänst och reducerar rynkor och fina linjer, både till djup och antal. Sammansättningen av ingredienser i Age Correct ska också ger hyn en ökad fasthet och lyster samt jämnare hudton.

Cliniderm Age Prevent

Från vänster: Age Prevent Optimal Strength Night Cream, Age Prevent Active Protection Day Cream, Age Prevent Serum och Age Prevent Visibly Smooth Eye Cream

Age Prevent-serien riktar sig till nordiska kvinnor som passerat 25 och där huden börjar kunna ha begynnande minimirynkor och även förstadier till fina linjer. Som namnet antyder jobbar produkterna för att motverka hudens åldrande och serien innehåller antioxidanterna vitamin C, vitamin E och coenzym Q10, som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler, som i sin tur påverkar hudens åldrande. Serien innehåller också fuktbindande ingredienser som stärker och skyddar huden.

Enligt pressmaterialet har Age Prevent dokumenterad effekt och resultatet är slät, återfuktad hud med motståndskraft mot förtida ålderstecken.

Dag- och nattkrämen i Age Prevent-serien innehåller samma ingredienser som de tidigare Active Protection Day Cream Normal Skin samt Age Prevent Optimal Strength Night Cream men produkten har fått en ny förpackning.

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s