Ekoraps Body Butter

Ekoraps är ett nytt märke som finns på svenska marknaden från och med januari 2012. Produkterna i serien baseras på svensk ekologisk rapsolja som är rik på naturliga E-vitaminer och antioxidanter samt har mjukgörande och återfuktande egenskaper. I produktserien finns ett kroppssmör och en duschkräm och jag har fått möjlighet att prova kroppssmöret Ekoraps Body Butter.

Rapsodine Ekoraps Body Butter

Förutom ekologisk rapsolja innehåller kroppssmöret även kakaosmör som mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Kroppssmöret är också berikat med fuktgivande extrakt från sockerrör och vårdande provitamin B5.

Konsistensen är fyllig och fast – nästan så man vill prova att skopa upp det med sked. Det sjunker förvånansvärt snabbt in i huden som omedelbart känns mjuk och återfuktad. När produkten gått in huden upplever jag att huden fått en lätt vattenavvisande yta (utan att det för den skull känns som att produkten ligger kvar ovanpå hyn). Min hy känns fuktmättad och mer motståndskraftig, vilket känns behagligt för min lite torra hy som annars kan klia och strama – det här blev omedelbart en favorit faktiskt!

Kroppssmöret har en mild och behaglig, lätt vaniljig, doft.

Pris: 299 SEK

Ekoraps produkter kommer att finnas hos utvalda återförsäljare samt på Rapsodines webshop från januari 2012.

Jag har fått produkten som pressprov.

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s