Det här med att flytta…

Jag har redan nu börjat förbereda mig för att vi längre fram i vår ska flytta och en sak jag gjort nu (igen) är att rensa bland nagellack, smink och parfymer. Det är inte så länge sedan jag gjorde en rensning sist, men ändå har jag lyckats samla ihop en stor mängd produkter som jag av olika anledningar inte använder: antingen för att de inte passar mig, eller för att jag har dubletter.

En hel del har såklart åkt direkt i soporna, men mycket är nytt, endast testat och i fint skick, och dessa saker har jag lagt ut på Tradera i hopp om att de kan hitta nya hem. Kanske finns det nåt du gillar?

Makeupoholics auktioner

Annonser

5 reaktioner på ”Det här med att flytta…

 1. Det var ju riktigt farligt att titta där…
  Har faktiskt aldrig köpt nåt från Tradera, kanske blir det första gången nu?

 2. Och jag som tänkte ha köpstopp på kosmetika denna månad eftersom jag inte behöver nåt just nu. Det var innan jag såg dessa godingar, för nu upptäckte jag att jag VISST behöver en hel massa grejer..;) Inte har jag handlat på Tradera förut heller, men nån gång ska ju vara den första.. 🙂

 3. Lotta: 🙂 Jag både köper och säljer en del på Tradera, tycker det funkar jättebra!

  Ninni: Då håller jag tummarna för att du får det du vill ha!

  Fru Vesa: Ja spana lite längre fram du och se hur det ligger till prismässigt. Min erfarenhet är att det är väldigt olika hur mycket bud som kommer, det är nog mycket en fråga om tajming!

  AnnaKaize: Hoppsan! Som sagt, jag tycker det är smidigt att handla på Tradera. Om det är något man VERKLIGEN vill ha så är mitt tips att bevaka det in i det sista när auktionen går ut…

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s