Höstnytt från e.l.f. – ögonskuggspalett för sotningar

Sotat brukar ju bli extra poppis till hösten och nu släpper e.l.f. bland annat en ögonskuggspalett med sex nyanser som passar bra för att göra olika varianter av sotningar:

elf Beauty School Eyeshadow Palette Smokey

Sex fint komponerade nyanser och alla skuggor utom den mörkaste är skimmerskuggor, den gråsvarta däremot innehåller fina glitterpartiklar.

Nyanserna är fina men tyvärr tycker jag inte att skuggorna är så bra att jobba med som jag skulle önska. Framför allt är det pigmenteringen som lämnar övrigt att önska – det är svårt att få tryck i färgerna vid applicering. Det är väl en smaksak, men jag föredrar skuggor som är lite mjukare och ”krämigare” i konsistensen – dessa är ganska hårda och pudriga vilket också gör att det är svårare att få dem att fästa på locket.

Å andra sidan får man faktiskt en palett med hela sex skuggor för ca 36 kr (med andra ord ca 6:-/skugga) vilket är galet billigt och omöjligt att hitta hos något annat märke.

Annonser

2 reaktioner på ”Höstnytt från e.l.f. – ögonskuggspalett för sotningar

    • Det här är faktiskt första gången jag testar ögonskuggor från e.l.f. så jag vet inte hur de är jämfört med resterande sortiment. Men som sagt, det finns ju mycket annat trevligt att välja bland!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s