Pierre René och Rosa Bandet

Att oktober är rosa bandet-månad har väl inte undgått någon? Makeupmärket Pierre René kör tillsammans med Lindex en rosa bandet-kampanj där 15 nyanser av singelskuggorna säljs i rosa förpackning. Om man köper dessa rosa skuggor går 10% av summan till Cancerfonden och rosa bandet.

Tre skuggor har jag fått hemskickade:

Pierre René Rosa Bandet ögonskuggor: Pearl, Sapphire och StarsPierre René Rosa Bandet ögonskuggor: Pearl, Sapphire och Stars

Alla tre skuggor jag fått är väldigt välpigmenterade:

Pierre René Pearl, Sapphire, StarsFrån vänster: Pearl (skimmer), Sapphire (matt) och Stars (skimmer och med glitterpartiklar)

De 15 skuggorna går i blått och varmt bruna toner, och det finns både matta och skimrande skuggor. Kampanjen gäller endast på Lindex och under oktober månad.

Jag är inte mycket för att köpa en produkt enbart för att en liten del av summan ska skänkas (eftersom det tyvärr oftast handlar om en väldigt liten summa i slutänden) till något välgörande, men om man ändå vill ha en produkt är det ju inte fel om en del av pengen går till något gott. Själv har jag skänkt en summa pengar direkt till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och köpt det snygga rosa läderarmbandet på Lindex.

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s