MAC Semi Precious Rose Quartz Mineralize Skinfinish

Rose Quartz Mineralize Skinfinish är ytterligare en produkt från MAC:s Semi Precious-kollektion (en kollektion som jag uppenbarligen fallit som en fura för…). Den yttre cirkeln har en varm rosenrosa nyans och mittpartiet består av en melering där man kan ana både silver, vitt, ljusrosa, koppar och faktiskt lite grönt.

Formulan är lite olika för de två ytorna, den yttre cirkeln har ett väldigt finkornigt skimmer som mest ger lyster, medan det ljusare partiet i mitten har ett lite mer grovkornigt skimmer, på gränsen till glitter:

Enbart yttre ringen till vänster, enbart från mittenpartiet till höger.

När man blandar de två nyanserna får man en varm och ganska subtil och ljus rosenrosa nyans med ett champagnefärgat glow, här riktligt applicerad på handryggen:

Jag tycker inte man ska skrämmas av glitterkornen i mittpartiet – när man väl borstar på Rose Quartz MSF på kinderna tycker jag inte att det blir så mycket glitter alls, utan det blir bara en fin highligteffekt.

 

Jag har tidigare visat det bärnstensskimrande MAC Semi Precious Pearl MSF samt Semi Precious-rougerna Warmth of Coral och Feeling Flush.

Annonser

2 reaktioner på ”MAC Semi Precious Rose Quartz Mineralize Skinfinish

    • Ja jag är väldigt förtjust – gillar att det inte blir discokula som slutresultat utan faktiskt ett ganska subtilt glow – det gör att den funkar utmärkt även till vardags!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s