Deborah Bronzing Powder

Det italienska märket Deborah släpper fyra bronzingpuder med ny formula den här säsongen. Bronzern innehåller mineral från olika ädelstenar som t ex ametist, pärlemor, bärnsten och korall, som alla har olika egenskaper som är bra för huden. Bronzern kommer i fyra nyanser som kort och gott heter 1, 2, 3 och 4:

Deborah Bronzing Powders no. 1, 2, 3 och 4

Från vänster: #1, 2, 3 och 4.

Färgerna ligger ganska nära varandra, speciellt om man tittar på dem i dosan – det är nästan omöjligt att sätta fingret på vad som skiljer dem åt! Men när man testar dem ser man, förutom att #1 är ljusast och de blir mörkare och mörkare, att #1 har en rosa underton, #2 en varmare, lite gultonad underton, #3 är snäppet mörkare och med en lite kallare rosa underton och till sist #4 är mörkast och jag upplever den som ganska neutral i tonen. Om man är sugen på en av dessa bronzers rekommenderar jag verkligen att man testar alla fyra för att se skillnaderna och vilken som passar ens hudton bäst.

Min personliga favorit efter att ha provat dem en del är #3, som jag tycker har rätt ton för min hy. Finishen inte har varken glitter eller skimmer utan är i princp matt, vilket ger ett naturligare resultat.

Lite närbilder:

Deborah Bronzing Powder #1

Deborah Bronzing Powder #2

Deborah Bronzing Powder #3

Deborah Bronzing Powder #4

Annonser

2 reaktioner på ”Deborah Bronzing Powder

  1. Det är inte så att du har fått info om återförsäljare för dessa? Är himla sugen men tycks inte kunna hitta dem någonstans…

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s