Fynda billigt märkessmink

Jag har gjort ännu en rensning bland produkter och lagt ut en hel del på Tradera, allt med utropspris 1 kr. Det är en blandning av nagellack från OPI, China Glaze, Color Club etc, lösa och pressade ögonskuggor från MAC, Biotherm, Make Up Store, Everyday Minerals mfl, MAC’s finfina rospräglade rouge i färgen Summer Rose, och en bunt läppstift (testade på handryggen och noggrant rengjorda med sprit såklart) från bl a Make Up Store, Lancôme och The Body Shop.

Auktionerna avslutas om en vecka och du hittar alla auktioner här. Malia mig om det är någon produkt du undrar över. Självklart sampackar jag om man köper flera saker.

Vad tycker du om att köpa eller byta till dig begagnade makeupprodukter?

Själv har jag inget emot det om det är från någon jag litar på som håller sakerna fräscha. Därför säljer jag bara sådant som är i gott skick, som jag tror kan komma till användning hos någon. Äldre prylar åker däremot i soporna. Sedan vill jag också betona att jag bara säljer produkter jag själv betalat för – sådant som jag fått tack vare bloggen brukar jag inte sälja utan istället ge bort till nära och kära om de inte passar mig.

Annonser

6 reaktioner på ”Fynda billigt märkessmink

  1. Jag tycker inte det är nån fara alls, speciellt inte om man har lite koll på säljaren. Jag köpte ju två av dina sminkpaket förra gången du sålde och jag är störtnöjd! Högsta betyg till dig som säljare ger jag! 🙂

  2. Iochmed att jag köpt av dig tidigare så kan du ju gissa vad jag tycker men det verkar som om det är lite tabu att köpa smink via Tradera. Ebay har en annan klang, då känns det mer fyndat medan Tradera fortfarande förknippas med billigt, gammalt, loppis.
    Majoriteten av mina nagellack och ögonskuggor är Tradera-fynd. Tycker det är ett fenomenalt sätt att hitta nya favoriter utan att spendera alla pengar man inte har.
    Jag har inte råd att köpa det jag vill nytt i butik. Finns inte på kartan.

  3. Lisa: du har säkert rätt, men i mina öron låter det onekligen lite tramsigt att göra skillnad på Tradera och eBay 🙂 Själv har jag inte riktigt tagit steget att handla på eBay, det finns liksom alldeles för mkt att välja mellan och för många säljare, då tycker jag Tradera är mer överskådligt. Utbudet är ju dock, av samma skäl, oändligt mkt större på eBay, så söker man ngt speciellt finns det ju säkerligen där.

  4. Jag älskar allt som känns som man gör fynd så tycker det är en superbra idé att köpa smink på tradera, men jag har lite bacillskräck så skulle nog faktiskt bara köpa av dig isf då jag känner mig trygg med att det inte är läbbiga saker på grejerna 🙂

  5. Frk pyssel: tack snälla du 🙂 Jo, hygienfaktorn kan jag väl hålla med om att man funderar över om man köper begagnat, där gäller det ju att det är en säljare man litar på.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s