Lumene Time Freeze Lip Perfecting Treatment

För ett tag sedan fick jag några höstnyheter från Lumene hem för att prova. En av dem var Time Freeze Lip Perfecting Treatment, en lätt kräm som skyddar och återfuktar läpparna och huden runt läpparna. Den ska även släta ut linjer i huden runt läpparna och göra att läppstiftet sitter bättre.

Jag har använt den lite från och till på morgnarna, inte varje dag men ändå hyfsat regelbundet. Efter att jag rengjort och smörjt ansiktet applicerar jag en liten mängd av TF Lip Perfecting Treatment på läpparna och även lite utanför läppkonturen. Krämen går snabbt in i huden och lämnar ingen som helst yta efter sig, men däremot uppstår en pirrande känsla. Det här med att släta ut linjer är alltid svårt att uttala sig om, främst för att jag inte tycker att jag har särskilt påtagliga linjer runt munnen. Nu har jag inte tagit några före- och efter-bilder, men jag upplever faktiskt att jag får en liten plumping-effekt av krämen, redan de första dagarna – läpparna känns lite mer fylliga och jämna i strukturen, vilket faktiskt också gör att läppstiftet stannar på plats längre. För att vara tydlig – läppstiftet försvinner lika snabbt om jag till exempel dricker kaffe, så ur det perspektivet tycker jag inte att krämen har någon direkt primer-effekt, men däremot i och med att huden på läpparna känns lite mer jämn och slät sitter läppstiftet kvar längre generellt.

Jag kommer att fortsätta använda krämen och försöka komma ihåg att applicera den varje morgon för att se om den även har några mer bestående effekter!

Annonser

2 reaktioner på ”Lumene Time Freeze Lip Perfecting Treatment

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s