För hud och hår från Apotek Hjärtat

När jag kom hem från jobbet idag stod en plexiglaslåda med en massa produkter utanför ytterdörren (ja, jag har redan förklarat för grannarna vad jag har för hobby). Lådan innehöll ett urval produkter ur den serie med hud- och hårvårdsprodukter som Apotek Hjärtat tagit fram.

I pressreleasen står det att Apotek Hjärtats egna produkter är fria från såväl parabener, allergiframkallande parfymer och onödiga tillsatser och man har ställt lika höga krav på produkterna som man gör på produkter som tas fram för barn under 3 år. Under framtagandet av produkterna har man jobbat efter ledordet en skönare och snällare vardag.

Det står också att dessa produkter är det första steget i arbetet med egna märkesvaror från Apotek Hjärtat. På tur står produkter för barn, intimprodukter för kvinnor och ”bra-att-ha-produkter” som innebär allt ifrån första förband till öronproppar. Man har också valt att tillämpa en nöjd kund-garanti; om man som kund inte är nöjd med produkterna får man pengarna tillbaka eller möjlighet att byta till en annan produkt.

Jag har fått lite olika produkter att testa och ser fram emot att ”hugga in” på dem. Jag har generellt högt förtroende för apoteksprodukter och tycker det är roligt nu när det tillkommit nya aktörer och därmed också nya varumärken.

Annonser

4 reaktioner på ”För hud och hår från Apotek Hjärtat

  1. Åh vilken trevlig överraskning 🙂 Så rena snygga förpackningar. Fiffigt om de kan användas av barnen också.
    Ser fram emot att läsa dina recensioner av produkterna!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s