Aussie Take The Heat

En lite bränd påse hängde på dörren häromdagen, den innehöll produkter från Aussies nya hårvårdsserie Take The Heat – produkter speciellt för att skydda mot värmeskador och samtidigt ge håret glans.

Produkterna i Take The Heat kommer att finnas på Kicks och Åhléns från september 2010 och kollektionen innehåller totalt fem skyddande hårvårds- och stylingprodukter:

Lite mer information från pressreleasen:

Take The Heat Shampoo och Conditioner ger ditt hår näring och hjälper till att förbereda det för kommande styling-äventyr. För att vara säker på att du har en rejäl brandvägg, ge ditt hår en omgång med Take The Heat 3 Minute Miracle Deep Treatment då och då – ditt hår får en djupgående näringskur och blir samtidigt mjukt och glänsande på bara 3 minuter! Och egentligen, vad är en 3-minuters kur jämfört med timmar av slitage med föning, locktång och plattång under en livstid?

När du har hoppat ut ur duschen är det dags att ytterligare bygga på brandväggen innan du går loss med dina värmeverktyg. Skaka ordentligt (tänk att du skakar en svalkande smoothie) och spraya Take The Heat Dual Personality Leave In Spray i handukstorrt hår, fördela från rot till topp, och mate, glöm inte att spraya HELA håret, även underhåret. För torrt hår finns det givetvis också värmeskydd. Ta en liten klick Take The Heat Dual Personality Leave In Cream i händerna, känn den härliga doften sprida sig och massera in cremen i ditt torra hår. Du är nu kittad för värmestyling och har de bästa förutsättningarna för en fab frisyr. Så håll huvudet kallt – även om du är grymt het!

Numera har jag ju kort hår och föningstiden är betydligt kortare än innan sommaren, när det var 50 cm längre. Men trots allt fönar jag mitt hår varje dag och ibland använder jag även plattång för att styla, så det känns helt rätt med en serie som hjälper till att skydda håret mot värmerelaterade skador.

Använder du värmebaserade verktyg dagligen? Hur skyddar du ditt hår från slitage från värmen?

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s