ACO Spotless – nykomlingar

Mer spännande produkter har landat hos mig denna vecka! I början av veckan fick jag de två nya produkter som kommer att komplettera ACO’s produktserie Spotless – en serie av produkter som behandlar och förebygger finnar och oren hy. Nyheterna är ACO Spotless 2in1 Mud Cleanser/Mask och ACO Overnight Spot Treatment. Lite produktinformation från pressmaterialet:

ACO Spotless Purifying 2 in 1 Mud Cleanser/Mask är en effektiv ler- och scrubtvätt som också kan användas som en djuprengörande mask. Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter. Oparfymerad. Tub 150 ml.

Vid daglig rengöring: massera på fuktat ansikte och skölj av.

Som veckomask: applicera ett tunt lager på rent, torrt ansikte. Låt sitta 5 minuter och skölj sedan med vatten.

Jag kommer inte att använda denna som daglig rengöring, men ser absolut nytta av en djuprengörande mask att använda en gång/vecka.

ACO Spotless Overnight Spot Treatment torkar effektivt ut finnar och orenheter. Använd under natten som punktbehandling på orenheter/finnar. Oparfymerad. Tub 10 ml.

Den här lilla tuben fick min lilla 2½-åring tag på i ett obevakat ögonblick och smörjde in sin ena arm med produkten. Så man kan säga att testningen redan inletts… 😉

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s