Tävling: ACO FACE young

Nyligen fick jag en uppsättning produkter från ACO:s nya hudvårdsserie för ung hy, ACO FACE young. Eftersom min hy snarast är torr inser jag att dessa produkter inte alls är gjorda för mig, men kanske kan de passa dig eller någon du känner? I så fall, passa på att delta i tävlingen med chans att vinna detta kit. Hur du ska göra för att delta i tävlingen beskrivs i slutet av inlägget.

Om serien kan man läsa följande:

FACE young består av en kombination av produkter som verkar tillsammans för att förbättra fet hy. Den lätta ansiktskrämen har en mattande effekt som gör att man motverkar blank hy, rengöringsmoussen rengör på ytan och på djupet för att motverka orenheter och ansiktsvattnet drar samman porerna, tar bort överflödigt fett och har en mattande effekt.

Ansiktsserien har alltså tre produkter; en rengörande mousse, ett mattande ansiktsvatten och en lätt ansiktskräm med mattanade effekt.

ACO FACE young rengörande mousse är ett härligt skum som rengör huden på djupet utan att torka ut. Den motverkar bildandet av orenheter och tilltäppta porer och huden blir ren och klar. Perfekt för en hy som lätt blir blank. Parfymerad.

ACO FACE young mattande ansiktsvatten avlägsnar effektivt resterna av smuts och make up samtidigt som den drar samman porerna och motverkar orenheter. Ansiktsvattnet används på ansikte och hals. Parfymerad.

ACO FACE young mattande dagkräm är lätt och effektivt återfuktande. Den aktiva ingrediensen salicylsyra motverkar orenheter och uppkomsten av porer. Mattande partiklar absorberar överflödigt fett så att hyn blir matt med en len efterkänsla. Parfymerad.

Om du vill vara med och tävla, skicka ett mail till makeupoholic [at] gmail.com. Märk mailet ”Tävling ACO FACE young”  och berätta varför just du vill vinna. Den 25/2 väljer jag en vinnare bland alla som mailat. Glöm inte att skriva adressen dit produkterna ska skickas i ditt mail.

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s