Natuvive Essentials kroppsvård Papaya & Granatäpple

Idag fick jag en jättepåse i brevlådan, tung var den också. Till min stora förtjusning innehöll den de nya kroppsvårdsprodukterna från Natuvive Essential. Den ena serien bygger på granatäpple, den andra på papaya, yum!

I det medföljande pressutskicket går det att läsa lite mer om tanken bakom produkterna:

Papayafrukten odlaldes först av indianerna i Amerika, förmodligen på grund av fruktens oslagbara blandning av vitamin A och C, enzymer och mineraler. Papayafrukten är söt och smakfull med en smörlik konsistens. Natuvives omvårdande produkter med papaya efterlämnar en fruktig doft och är precis som frukten lika krämiga. De innehåller även naturligt mjukgörande vegetabiliska oljor som ger huden en silkeslen känsla. Samtliga produkter är helt parabenfria.

Granatäpplet är en av de mest mytomspunna frukter vi har. Redan i Moseböckerna heligförklaras frukten. I antikens Grekland fungerade granatäpplet som en symbol för grudinnor. Kanske på grund av fruktens rikliga källa av folsyra, C-vitaminer och andra antioxidanter. Natuvives produkter med granatäpple efterlämnar med sin lätta formula en fräsch känsla och en frisk doft av granatäpple. Antioxidanter skyddar huden från fria radikaler och yttre påverkan. Dessutom är samtliga produkter helt parabenfria.

I varje serie ingår duschcrème, bodylotion, handkräm och deodorant. Jag har såklart redan öppnat och provsniffat lite. Vad kan jag säga? Gudomligt! De luktar underbart och det ska bli väldigt roligt att testa dessa! Produkterna finns att köpa på Apoteket från första september.

Annonser

En reaktion på ”Natuvive Essentials kroppsvård Papaya & Granatäpple

  1. Åh de verkar ju riktigt härliga! Snygga förpackningar också :-)Tänk att Apoteket ger sådana cravings, de har verkligen hottat upp sig.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s