L300 Anti-Age System

Häromdagen fick jag en stor kartong produkter från Cederroth. Den innehöll dels alla produkter från den relativt nya serien L300 Anti-Age System, plus fyra nya väldoftande bliw-bubblor.


Såhär beskrivs Anti-Age-serien:

L300 Anti-Age System är svensk hudvård speciellt utvecklad för att motverka och reducera hudens ålderstecken. Vetenskapliga studier visar att efter fyra veckors daglig användning av produkterna har fina linjer och djupare rynkor reducerats och hudens fuktbalans återställts.

Cleansing Mousse ger ett mjukt och krämigt skum som rengör huden skonsamt utan att torka ut. Kvar blir en fräsch, sammetslen känsla. Moussen är berikad med panthenol, algextrakt och aktiva fuktbindande ämnen som finns naturligt i huden. Dessa ämnen återfuktar huden och stimulerar cellförnyelsen.

Hydrating Toner är ett intensivt fuktgivande ansiktsvatten utan alkohol. Tar bort de sista resterna av make-up och orenheter och lämnar huden ren, återfuktad och fräsch. Algextrakt och betaine samverkar med aktiva fuktgivande ämnen, för att ge huden ny lyster, elasticitet och skydd mot omgivningens påverkan.

Firming Eye Cream slätar ut fina linjer och gör den känsliga huden runt ögonen fastare. Hyaluronsyra och aminosyror samverkar med vårdande olja av raps och naturliga antioxidanter, för att ge huden fukt, förnyad spänst, smidighet och skydd mot omgivningens påverkan.

Face Serum är ett intensivt återfuktande serum som tillsammans med L300 Anti-Age Day Cream och Night Cream slätar ut både fina linjer och djupare rynkor. Serumet är ett koncentrat av aktiva fuktgivande ämnen som hyaluronsyra, panthenol, karbamid, betaine och algextrakt.

Day Cream är en återfuktande dagkräm som snabbt absorberas av huden och motverkar uppkomsten av fina linjer. Aktiva ämnen som finns naturligt i huden samverkar med antioxidanten vitamin E och vårdande olja av raps för att ge huden fukt, förnyad spänst, smidighet och skydd mot omgivningens påverkan.

Night Cream är en närande nattkräm som reducerar fina linjer. Vårdande naturliga oljor av raps och sheasmör samverkar med antioxidanter och ämnen som finns naturligt i huden.

Alla produkter är oparfymerade och rekommenderas för alla hudtyper.

Jag är väldigt nyfiken på den här serien. Just nu håller jag på att testa en annan hudvårdsserie, men denna står på tur. Återkommer med recension!

De nya Bliw-bubblorna Vildros, Skogsviol och Lindblomma doftar ljuvligt och är dessutom svanenmärkta!

Annonser

3 reaktioner på ”L300 Anti-Age System

  1. Åh, jag älskar både Lindblommor och violer så det blir nog en bliw när min nuvarande handtvål är slut (som är en bliw också fastän den med honung och mjölk)

  2. Hej !Har precis hittat din blogg .. genom jag letat efter bloggar om L300 anti age serien .. jag är väldigt nyfiken på denna serie och jag undrar om du hunnit börja provad den än??Är den bra ?

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s