Neotantric Fragrances Manic Love

I förra veckan fick jag ett generöst paket från Recipe for men i brevlådan, innehållandes svenska Neotantric Fragrances nya parfymer Manic Love Woman och Manic Love Man.

Såhär beskrivs dofterna på Beauty by grooming:

Manic love for women är en fyllig, mystisk doft av framtiden – sexig och full av attityd. Svala marina och ozona noter på en söt, blommig bädd av persika, ceder och mysk.

Toppnot: gröna noter, bergamott och anis, mellannot: marina och ozona noter, ros och kashmirträ, samt basnot: persika, vit mysk, cederträ och liljekonvalj.

Manic Love Woman har en grön, fräsch och nästan lite syrlig toppnot som mjuknar och djupnar och får inslag av ros, persika, vit mysk och cederträ. Doften är mycket speciell och jag har faktiskt använt den varje dag sedan den kom i brevlådan. Den här kommer utan tvekan höra till en av mina absoluta favoriter!

Manic Love for men är en het doftfest som börjar i kryddskåpet och slutar i botaniskaträdgården. Lavendel, kardemumma, ceder, cypress och patchouli är ingredienserna som får damerna på fall.

Toppnot: ceder, bergamott, kardemumma, citron och lavendel, mellannot: karamell, cederträ, morot och fresia, samt basnot: vetiver, mossa, vanilj, mysk, viol och patchouli.

Manic Love Man börjar maskulint och kryddigt. När doften utvecklar sig får den en lätt sötma och en värme som får den att kännas djup och fyllig.

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s