HTH Body Creme

Eftersom jag är väldigt torr i hyn passade det utmärkt att testa den lite fylligare kroppskrämen från HTH som jag fick av en väninna som jobbar på Cederroth för en tid sedan. Duschcrèmen och kropplotionen från samma märke hör till några av mina favoriter när det kommer till kroppsvård så förväntningarna var ganska höga på kroppskrämen.

HTH Original Body Creme är en hudcrème för dig som har torr hud. HTH Original Body Creme hjälper huden att hjälpa sig själv genom att använda hudens egna fuktgivare karbamid, mjölksyra och betain. Verkar återfuktande, vårdande och mjukgörande. Ger bevisat bättre fuktbalans. Milt parfymerad.
Användning: Krämen är betydligt fylligare än en vanlig bodylotion, men fortfarande förhållandevis dryg och lätt att applicera för att vara så fyllig och tjock i konsistensen.
Effekt: Huden känns mjuk och återfuktad och den effekten består också över tid. Efter att ha använt den regelbundet i ungefär en vecka tycker jag mig märka en minskad tendens till irritation i huden som relaterar till torrhet och huden känns ”lugnare”, mindre stram och mindre torr.
Sammanfattning/omdöme: En riktigt bra vårdande och återfuktande kroppskräm för den mer krävande huden eller för vinterhalvåret då huden blir lite extra torr. Förbättrar hudens fuktighetsbalans vid regelbunden användning och ett extra plus för den diskreta, rena och fräscha doften.
Annonser

3 reaktioner på ”HTH Body Creme

  1. Kerstin: ja, och det var ju som sagt inte förvånande med tanke på hur mycket jag gillar deras övriga kroppsvård.Marybeth: ja mot knastertorr hy kan den nog råda bot!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s