Ansiktsvård och kroppsvård från Cederroth

Associerar du Cederroth främst med första hjälpen-grejor och plåster? Det är lätt gjort men de står även bakom märken som L300 och HTH. I veckan fick jag en stor påse produkter från en väninna som jobbar på Cederroth, den innehöll både några gamla favoriter men även några nya bekantskaper.

HTH:s hudvård har varit en favorit hos mig länge, framför allt duschcrèmen och kroppslotionen som jag tycker om för dess milda och hudvårdande egenskaper och för den rena och fräscha doften. Jag blev väldigt glad när jag såg att båda dessa fanns med i påsen. Med i påsen fanns även en burk av HTH Body Cream, som jag inte testat förut!

Såhär står det på förpackningen:

HTH Original Body Creme är en hudcrème för dig som har torr hud. HTH Original Body Creme hjälper huden att hjälpa sig själv genom att använda hudens egna fuktgivare karbamid, mjölksyra och betain. Verkar återfuktande, vårdande och mjukgörande. Ger bevisat bättre fuktbalans. Milt parfymerad.

Jag fick även en dag- respektive nattkräm för torr hy från märket L300. På förpackningarna kan man läsa följande:

L300 Face Cream är en vårdande ansiktskräm som gör huden mjuk, smidig och slät. Krämen innehåller aktiva fuktbevarande ämnen som finns naturligt i huden. Det är vetenskapligt bevisat att dessa ämnen hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans, vilket är speciellt viktigt i vårt nordiska klimat. Ansiktskrämen är även berikad med vårdande och skyddande Vitamin E.

L300 Night Cream är en återuppbyggande och närande nattkräm som vårdare huden och gör den mjuk och elastisk. Krämen innehåller aktiva fuktbevarande ämnen som finns naturligt i huden. Det är vetenskapligt bevisat att dessa ämnen hjälper huden att behålla sinrätta fuktbalans, vilket är speciellt viktigt i vårt nordiska klimat. Natkrämen innehåller även vegetabiliska och skyddande Vitamin E, samt ceramider som hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär.

Jag har sett att L300 kommit med en Anti age-serie som ska motverka hudens åldrande. Jag har inte riktigt velat bestämma mig för om jag tillhör målgruppen för dessa produkter eller ej, men eftersom påsen även innehöll två produkter från den serien har jag nu en bra anledning till att testa dem. Jag fick dels serumet och även dagkrämen.

L300 Anti-Age Face Serum är ett intensivt återfuktande serum som tillsammans med L300 Anti-Age Day Cream och Night Cream slätar ut både fina linjer och djupare rynkor. Serumet är ett koncentrat av aktiva fuktgivande ämnen som hyaluronsyra, panthenol, karbamid, betaine och algextrakt.

L300 Anti-Age Day Cream är en återfuktande dagkräm som snabbt absorberas av huden och motverkar uppkomsten av fina linjer. Aktiva ämnen som finns naturligt i huden samverkar med antioxidanten Vitamin E och vårdande olja av raps för att ge uden fukt, förnyad spänst, smidighet och skydd mot omgivningens påverkan.

Har du testat Anti-Age-serien från L300?

Annonser

2 reaktioner på ”Ansiktsvård och kroppsvård från Cederroth

  1. Jag ÄLSKAR HTH! De är några av de allra viktigaste produkterna i mitt badrumsskåp! Jag får nog skriva ett litet hyllningsinlägg i bloggen =)Blir kul att höra vad du tycker om krämen i burk. Jag bukar växla lite mellan den och den vanliga lotionen.

  2. Kerstin: vad kul att höra, ja, HTH är underbart… så jag har rätt höga förväntningar på kroppskrämen 🙂

Kommentarer inaktiverade.