Thann Aromatic salt scrub

Jag har testat Thann Aromatic salt scrub, en naturlig peelingprodukt för hela kroppen.

Såhär beskrivs produkten: Exfolierar samtidigt som den ger fukt genom risolja, vilken också är rik på E-vitaminer. Apelsinolja innehåller naturligt AHA som gör huden klar och mjuk. Muskotolja stimulerar cirkulationen och är naturligt antiseptisk.

Användning: Scruben är sammansatt av salt och olja vilket ger den en ganska spännande konsistens. Den är inte krämig utan man känner verkligen de peelande kornen och oljan, och man behöver också skaka om den för att innehållet ska blandas ordentligt innan man applicerar den. Scruben masseras i cirkelformade rörelser över fuktig, rengjord, hud och sköljs sedan av med vatten.

Effekt: Aromatic salt scrub exfolierar skönt och lämnar huden mjuk och smidig. Tack vare dess innehåll av olja behöver man inte smörja in huden efteråt utan huden är otroligt mjuk och smidig!

Sammanfattning/omdöme: En härlig och lyxig kroppsscrub som både exfolierar och återfuktar huden. Extra plus för den härliga doften som Aromatic wood-produkterna har. Något att tänka på är dock att vara försiktig om man har något litet sår för det svider ganska rejält, vilket jag märkte eftersom jag hade ett litet skärsår på ena fingret.

Annonser

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s